Zorgeloos genieten van strand en zee...

Over Roots

Strandpark Roots opende haar deuren in juni 2014: een compleet nieuw, kleinschalig strandpark waar zowel gezinnen en stellen als (zakelijke) groepen zich welkom voelen.

De centrale ligging van het strandpark maakt Strandpark Roots tot dé uitvalsbasis voor een gezellig weekend weg, een geslaagd familie- of bedrijfsuitje of een fijne gezinsvakantie.

De dagelijkse leiding van het park is in handen van Isolde Stam en haar vader Arnold Stam. Isolde: "Meteen toen deze locatie beschikbaar kwam, wist ik dat ik deze kans wilde grijpen. De combinatie van het levendige van een strandpark en het zorg dragen voor een topverblijf voor onze gasten; daar schuilt mijn passie in.

De naam 'Roots' vindt haar oorsprong in onze achtergrond: zowel mijn vader als ik zijn in Callantsoog geboren en bovendien verdiende mijn vader zijn eerste geld ooit op een camping - vandaar Strandpark Roots."

Wegens Corona zijn wij flexibel met de aankomst- en vertrekdagen. Bel 0623127607 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor afwijkende aankomstdagen en prijzen.

Contactgegevens

  • Strandpark Roots
  • Abbestederweg 29
  • 1759 NA Callantsoog
  • 06 23127607
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.